Nella Kharisma Mego Chord

(Intro) C Em F G
        Am Em F G C

C
Tresno sing ono
      Em
njero dodoku
  F
Tetep tak ugemi
      G
tekan saiki

 C
Wulan lintang jejer
         Em
bareng dadi siji
  F
Koyo tresnoku
      G
neng ati iki

G    Em                 Am
Lakonku.. ra bakal mblenjani
    F
Tenane tresno iki
      G
selawase ora lali..

(Chorus)
C
Endahe mego
           Em
sing katon ing netro
  F
kabut putih nutup
         G
ing njerone dodo
C
Endahe mego
         Em
wis pestine nyoto
  F
Nadyan akeh gudo
        G
lelakon sing ora ono

(Intro) Am Em F C
        Am Em F  G
        F G C G

C
Tresno sing ono
      Em
njero dodoku
  F
Tetep tak ugemi
      G
tekan saiki

 C
Wulan lintang jejer
         Em
bareng dadi siji
  F
Koyo tresnoku
      G
neng ati iki

G    Em                 Am
Lakonku.. ra bakal mblenjani
    F
Tenane tresno iki
      G
selawase ora lali..

(Chorus)
C
Endahe mego
           Em
sing katon ing netro
  F
kabut putih nutup
         G
ing njerone dodo
C
Endahe mego
         Em
wis pestine nyoto
  F
Nadyan akeh gudo
        G
lelakon sing ora ono..

C
Endahe mego
           Em
sing katon ing netro
  F
kabut putih nutup
         G
ing njerone dodo
C
Endahe mego
         Em
wis pestine nyoto
  F
Nadyan akeh gudo
        G
lelakon sing ora ono

(Outro) F G C

Chord Original

(Intro) A# Dm D# F Gm Dm D# F A# A# Tresno sing ono Dm njero dodoku D# Tetep tak ugemi F tekan saiki A# Wulan lintang jejer Dm bareng dadi siji D# Koyo tresnoku F neng ati iki F Dm Gm Lakonku.. ra bakal mblenjani D# Tenane tresno iki F selawase ora lali.. (Chorus) A# Endahe mego Dm sing katon ing netro D# kabut putih nutup F ing njerone dodo A# Endahe mego Dm wis pestine nyoto D# Nadyan akeh gudo F lelakon sing ora ono (Intro) Gm Dm D# A# Gm Dm D# F D# F A# F A# Tresno sing ono Dm njero dodoku D# Tetep tak ugemi F tekan saiki A# Wulan lintang jejer Dm bareng dadi siji D# Koyo tresnoku F neng ati iki F Dm Gm Lakonku.. ra bakal mblenjani D# Tenane tresno iki F selawase ora lali.. (Chorus) A# Endahe mego Dm sing katon ing netro D# kabut putih nutup F ing njerone dodo A# Endahe mego Dm wis pestine nyoto D# Nadyan akeh gudo F lelakon sing ora ono.. A# Endahe mego Dm sing katon ing netro D# kabut putih nutup F ing njerone dodo A# Endahe mego Dm wis pestine nyoto D# Nadyan akeh gudo F lelakon sing ora ono (Outro) D# F A#